×

Bu sergi gezilir

Vali Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, 3 Aralık Dünya Engelliler...

Vali Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Valilik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ASP Özel Eğitim Okulları öğrencileri tarafından düzenlenen el sanatları sergisinin açılışına katıldı.

ETİ Arkeoloji Müzesi’nde gerçekleştirilen açılış esnasında bir konuşma yapan Vali Tuna, “Engelli çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın bu güzel gününe hep birlikte ortak olacağız. Engelli vatandaşlar hayatın her alanında önemli roller üstleniyor. Engelli vatandaşlarımıza karşı yılda bir kere değil, her zaman yanlarında olduğumuzu göstermeliyiz. Eskişehir’de biz yine engelli kardeşlerimizle ve sivil toplum kuruluşlarımızla yine birlikte iyi işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

YAŞANABİLİR KILINACAK
Tuna şunları söyledi: “Onların sorunlarına bundan sonda daha da fazla ilgi göstereceğiz. Bu hayatı daha yaşanılabilir kılma ve onların mutlu olmalarını sağlamak için, ailelerine destek olmak için arkadaşlarımızla birlikte devlet olarak her zaman katkıda bulunmaya çalışacağız” Konuşmanın ardından Vali Tuna ve eşi Pervin Tuna, Elbruz Bilge Özel Eğitim ve Meslek Eğitim Merkezi öğrencileriyle birlikte serginin açılış kurdelesini kesti.