×

Bolu'da 21 Ekim 2024 Vefat İlanları

21 Ekim 2024 tarihi itibarıyla Bolu'da vefat edenlerin cenaze bilgileri açıklandı. Hayatını kaybedenler arasında çeşitli mahalle ve köylerden yakınlarını kaybeden vatandaşlar yer alıyor. Cenazeler, belirlenen camilerde kılınacak namazların ardından ilgili mezarlıklara defnedilecektir. Detaylar haberimizde.

21 Ekim 2024 tarihinde Bolu'da vefat edenlerin cenaze bilgileri şöyle:

İFFET ENGİN
Merhum Sabahattin ENGİN’in eşi, Mücahit ve Mehmet ENGİN ile Şule ÖZBEK’in annesi. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii’nde öğle namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE KONCUK
Salıbeyler Mahallesi halkından, Merhum Boyacı Abdullah KONCUK’un eşi, Gönül GÜLECİ ve Soner KONCUK’un annesi, Ayşe KONCUK’un kayınvalidesi. Cenazesi bugün Salıbeyler Camii’nde öğle namazından sonra Salıbeyler Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE ESİN
Pelitçik Köyü halkından Sami ESİN’in eşi, İsmail ESİN, Ayşe ÇAKIR ve Müyesser ÖZSOY’un annesi, Nevzat ÖZSOY’un kayınvalidesi. Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazından sonra Pelitçik Köyü mezarlığına defnedilecektir.

İFAKAT ÇELİK
Dörtdivan İlçesi Yağbaşlar Köyü halkından Merhum Kadir ÇELİK’in eşi, Mustafa ve İsmail ÇELİK’in annesi. Cenazesi bugün öğle namazından sonra Dörtdivan İlçesi Yağbaşlar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

GÜLTEN MUSLU
Mudurnu İlçesi Dereçetinören halkından. Cenazesi bugün öğle namazından sonra Mudurnu İlçesi Dereçetinören Köyü mezarlığına defnedilecektir.

AHMET USLU
Cenazesi bugün öğle namazından sonra Düzce Akçakara Altınçay Köyü mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE YILMAZ
Cenazesi bugün öğle namazından sonra Düzce Kaynaşlı İlçesi mezarlığına defnedilecektir.

ALİ TURAN
Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Yeniçağa İlçesi Merkez mezarlığına defnedilecektir.

İSMAİL AVCI
Cenazesi bugün Kültür Camii’nde ikindi namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

Başta aileleri olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz.