×

Bolu 7 Ekim 2024 Vefat İlanları

Bugün Bolu'da hayatını kaybeden ve cenazesi düzenlenecek olan vatandaşlarımız için ilanlar yayımlandı. İşte 7 Ekim 2024 tarihinde vefat edenlerin cenaze bilgileri ve defnedileceği yerler.

Bugün, 7 Ekim 2024 tarihinde Bolu'da vefat eden ve cenazesi düzenlenecek olan merhumlar için aşağıda yer alan ilanlar yayımlanmıştır:

  1. SELAHATTİN KARAÇAYLI
    Köroğlu Mahallesi halkından, Satı KARAÇAYLI’nın eşi, Mustafa, Zafer, Mehtap ve Serap KARAÇAYLI’nın babaları. Cenazesi bugün Köroğlu Mahallesi Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

  2. KAZIM AKSOY
    Borazanlar Mahallesi halkından, Zeynep AKSOY’un eşi, Mehmet Ali, Bekir, Osman, Gülistan, İbrahim, Halil ve Uğur’un babaları. Cenazesi bugün Borazanlar Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Paşaköy Mezarlığı'na defnedilecektir.

  3. KEMAL BAKŞİ
    Vasfiye BAKŞİ’nin eşi, Bahattin ve Mehmet BAKŞİ’nin babaları. Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazlarının ardından Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

  4. ŞENEL KARAGEYİK
    Küçükberk Mahallesi halkından. Cenazesi bugün Küçükberk Mahallesi Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Küçükberk Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

  5. RAFİYE ÖZDEMİR
    Okçular Köyü halkından, Ratip ÖZDEMİR’in eşi, Rahmi ve Yüksel ÖZDEMİR’in anneleri. Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazlarının ardından Okçular Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

  6. HURİYE ÖZTOPRAK
    Müstakimler Köyü halkından. Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazının ardından Müstakimler Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

  7. BİRCAN AKTAŞ
    Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazının ardından Zonguldak Ereğli Merkez Mezarlığı'na defnedilecektir.

Ailesine başsağlığı, merhumlara rahmet dileriz.