×

Bim Bebek Bezi Fiyatları (0, 2, 3, 4, 5, 6 Numara ), En Ucuz Bebek Bezi Nerede Satılıyor?

Bim bebek bezi fiyatları her anne ve babanın merak konusudur. Çünkü bebek bezleri, anne-babaların her zaman en çok ihtiyaç duydukları ürünlerin başında gelmektedir. Fakat bebek bezleri oldukça pahalı olabildiği için, ihtiyaçları karşılamak farklı araştırmalar yapmak gerekebilir. Bim Bebek Bezi Fiyatları, diğer marketlerden daha uygun fiyatlar sunarak, anne-babaların bebekleri için kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlere kolayca ulaşmalarını sağlamaktadır. İşte En ucuz bebek bezi nerede satılıyor, Bim bebek bezi fiyatları gibi merak edilen soruların yanıtları...

Bim Market, Türkiye'nin en yaygın market zincirlerinden biridir ve ülke genelinde yüzlerce mağazası bulunmaktadır. Bebek bezleri konusunda da oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Bim Market Bebek Bezi Fiyatları ise diğer marketler ile karşılaştırıldığında oldukça uygun fiyatlar sunmaktadır.

Bim Bebek Bezi Fiyatları Ne Kadar?

Bim Market, bebek bezleri konusunda oldukça rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Bim'de kendi markası olan Jenny Willy bebek bezi satılmaktadır. Jenny Willy bebek bezi orta kalite de uygun fiyatlı bir bebek bezidir. Yenidoğan, 2, 3, 4, 5 numaralardan oluşur. İçindeki adet sayısı bezin numarasına göre değişiyor. Son günlerde fiyatlar da sürekli değişiklikler olabiliyor. En güncel haliyle BİM markette satılan Jenny Willy fiyatları şu şekildedir. 

Jenny & Willy Yenidoğan bebek bezi 40 adet 61 TL 
Jenny & Willy 2 numara Bebek bezi 60 adet 110,75 TL
 Jenny & Willy 3 numara Bebek bezi 50 adet 110,75 TL 
Jenny & Willy 4 numara Bebek bezi 44 adet 110,75 TL 
Jenny & Willy 5 numara Bebek bezi 32 adet 110,75 TL 
Jenny & Willy XL numara Bebek bezi 30 adet 110,75 TL 

Bu fiyatlar, 2023 itibariyle günceldir. Fiyat değişimleri ve stok durumları için Bim Market şubeleri ziyaret edilebilir veya Bim Market resmi internet sitesi üzerinden bakılabilir.

Bim Market'in bebek bezi fiyatları konusunda diğer marketler ile karşılaştırıldığında oldukça rekabetçi fiyatlar sunduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca, Bim Market'te sadece bebek bezi ürünleri değil, bebek şampuanı, bebek losyonu, bebek yağı gibi bebek bakım ürünleri de oldukça yaygın bir şekilde bulunmaktadır.

Bim Market'teki Bebek Bezi Çeşitleri

Bim Market, bebek bezleri konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Yüzlerce farklı bebek bez seçeneği, farklı fiyat aralıkları ile sunulmaktadır. Bim Market'teki bebek bezi çeşitleri, marka ve boyut farklılıklarına göre değişiklik göstermektedir. Bebek bezlerinin Numara olarak adlandırılan bedenleri bulunmaktadır ve numaralar, bebeklerin kilo aralıklarına göre belirlenir.

Bim Market, bebek bezi seçenekleri konusunda kaliteli markaların ürünlerini müşterilerine sunmaktadır.Bim markette Jenny & Willy bebek bezi dışında Agu Baby Bebek Bezi de satılmaktadır. Agu Baby bebek bezi fiyatları ise şöyledir;

Agu Baby Bebek Bezi Maxi 32’li 69,50 TL 
Agu Baby Bebek Bezi Junior 26’lı 69,50 TL 

Bim En Ucuz Bebek Bezi Fiyatları

Bim bebek bezi konusunda oldukça uygun fiyatlı seçenekler sunmaktadır. Ayrıca belirli dönemlerde yapılan kampanyalar ile bebek bezi fiyatları daha da düşmektedir. Bim Market'in müşterilerine sunduğu indirim kataloğu sayesinde, en ucuz bebek bezi fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak mümkündür. Ayrıca, müşteriler Bim Market resmi internet sitesini veya mobil uygulamasını kullanarak, kampanyalardan ve indirimlerden anında haberdar olabilirler.

Bim'de Sleepy bebek bezi de bulunmaktadır. Bim’de satılan Sleepy bebek bezleri, 1 numara, 2 numara, 3 numara, 4 numara ve 5 numara olmak üzere farklı numaralarda satılmaktadır. Bim Sleepy bebek bezi fiyatları da diğer marketlere oranla daha uyugundur.