×

Aylin Dinç’ten “Mazi” gösterisi

Eskişehirli Aylin Dinç’in, müzik, dans ve tiyatronun iç içe olduğu “Mazi” adı verilen gösterisi 9 Kasım 2013 Cumartesi günü, saat: 20:00’da, Eskişehir

Eskişehirli Aylin Dinç’in, müzik, dans ve tiyatronun iç içe olduğu “Mazi” adı verilen gösterisi 9 Kasım 2013 Cumartesi günü, saat: 20:00’da, Eskişehir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.
 
Farklı dizilerde rol alan, müzikal eğitimini ülkenin önde gelen hocaları ile yapan Aylin Dinç, “Siyah Gözler” adını verdiği ilk single çalışmasını da o gün paylaşacak. Dinç’in bu single çalışması şu ana kadar yapılmamış farklı bir müzikal yaklaşımla müzik arenasına girişinin de ilanı olacak.
Eskişehir onun için sadece doğduğu ve büyüdüğü şehir değil, onun sesini, sahnesini tüm yeteneklerini tüm Türkiye’ye göstereceği şehir olacak.
Aylin Dinç, “Siyah Gözler” adını verdiği single çalışmasını, 2013 Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti kapsamında, “Mazi” adını verdiği müzikli bir gösteriyle Eskişehirlilere sunacak. Eskişehir doğumlu olan Aylin Dinç ortaöğrenimini Eskişehir’de tamamladıktan sonra müzik eğitimine yönelerek Başkent Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera ve Sahne Sanatları Bölümü Şan Sanat Dalı’nda lisans ve daha sonra aynı üniversitede Popüler Müzik Dalı’nda yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. (HM)