×

Anadolu Üniversitesi, Bursaspor’u konuk ediyor

Yarın, sahasında lig lideri Bursaspor’u ağırlayacak olan Anadolu Üniversitesi futbol takımı, bu kritik karşılaşma için hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Nesine 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen Bursaspor karşısında çıkış arayan Mavi-Beyazlı ekip, Teknik Direktör İlhan Var’ın ilk maçına çıkacak

Yarın sahasında lig lideri Bursaspor’u ağırlayacak olan Anadolu Üniversitesi’nde kritik maçın hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör İlhan Var ilk maçında, takımını yıkım planını hazırlıyor. 

Çıkış arayacak

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta 4 maçta sadece 1 galibiyeti bulunan ve 3 mağlubiyet alan Anadolu Üniversitesi yarın kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Mavi-Beyazlı ekip yarın Bursaspor’u sahasında ağırlayacak. Caner Karuk’un ayrılmasının ardından Teknik Direktör İlhan Var’ı göreve getiren Anadolu, yarın taraftarı önünde çıkış arayacak. Anadolu Üniversitesi’nde bu maçın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 

Özgüven aşılıyor

Çiçeği burnundaki Teknik Direktör İlhan Var, yarınki maç için planını hazırladı. Deneyimli teknik adam takımını yıkım planına hazırlıyor. Bursaspor’un gücünün farkında olan Var, maçta öncelikle takım savunmasını ön planda tutmayı hedefliyor. Kontrollü oyunla rakibi karşısında 3 puan almayı hedefleyen İlhan Var, futbolcularının özgüvenini de yerine getirmeye çalışıyor.