×

Ahmet Vural “Kendim Olabilmek” adlı kitabını yayımladı

Eskişehir’in ünlü avukatlarından ve MHP’nin önde gelen isimlerinden Ahmet Vural, “Kendim olabilmek” adlı kitaba çıkardı.

Eskişehir’in ünlü avukatlarından ve MHP’nin önde gelen isimlerinden Ahmet Vural,  43 yıllı avukatlık deneyimini, anılarını ve düşüncelerini “Kendim olabilmek” adlı kitaba aktardı. Kendi yayını olan “Kendim Olabilmek”, Eskişehir’in de yakın tarihindeki bazı olaylara ışık tutuyor.
 
Bugüne kadar hakkında çok az şey yazılan PORİŞ’le ilgili de pek çok bilgiler içeren kitap, Eskişehirlileri yakın tarihimize yeniden baktıracak nitelikte. Ülkenin son dönem içindeki olaylarla ilgili de görüşlerini yansıtan Ahmet Vural, siyasetin işleyişiyle ilgili de önemli eleştirilerde bulunuyor. 387 sayfadan oluşan kitapta Mihalıççık-Ankara ve Eskişehir’de yaşanan birçok anısını da aktaran Vural’ın kitabı her şeye rağmen kendi bütünlüğünü ve çizgisini koruyabilmek adına önemli örnekler içeriyor. 
 
Ahmet Vural, gazetemizi ziyaret ederek “Kendim Olabilmek”  adlı kitabını Anadolu Gazetesi yazarları için imzaladı ve kitabıyla ilgili yazarlarımıza bilgi verdi. (HM)