×

Ahmet Ataç'tan Eskişehirspor'a güçlü destek

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ES TV’de yayınlanan "Soruyoruz" programında Eskişehirspor hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Transfer dönemini yakından takip ettiğini belirten Ataç, bu yıl yapılan transferlerin olumlu olduğunu ve takımın performansının da artış gösterdiğini ifade etti

ES TV’de yayınlanan Soruyoruz programına katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirspor ile açıklamada bulundu. Ataç, “Eskişehirspor’da ki transferleri takip ediyorum, olumlu transferlerin olduğunu düşünüyorum. Diliyorum bu yıl çıkarız” dedi. 

Yakından takip edeceğim

Soruyoruz programında gazeteciler Tarkan Demir ve Murat Taşkın’ın sorularını yanıtlayan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirspor ile ilgili de konuşarak, “Yeni ekiple birlikte Eskişehirspor’daki transferleri de takip ediyorum. Olumlu transferler olduğunu düşünüyorum. Zaten maçlarında da başarılılar, gol sayıları arttı. Lig başlayınca takip edeceğim. Diliyorum bu yıl çıkarız. Biraz zor ama buralara gelmesi büyük şanssızlıktı. Bence siyaseti yapmasalardı hiçbir sıkıntı yoktu. İstedikleri şeylere destek gönderiyorduk” dedi.