×

Afyonkarahisar için hava durumu tahmini

Afyonkarahisar için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son hava durumu tahminlerine göre, önümüzdeki beş gün boyunca hava koşulları genel olarak sıcak ve az bulutlu geçecek. Ancak hafta sonuna yaklaşırken hava durumu değişecek. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan bilgilere göre, Afyonkarahisar’da önümüzdeki beş gün boyunca hava durumu şöyle olacak:

  • Bugün: Afyonkarahisar'da hava az bulutlu olarak seyredecek ve sıcaklık 25°C civarında olacak. Hava durumu genel olarak açık ve sıcak, açık havanın tadını çıkarmak için uygun bir gün olacak.

  • Yarın: Hava durumu az bulutlu olarak devam edecek ve sıcaklık 24°C olacak. Bu gün, sıcaklık biraz düşecek ancak hava genel olarak yine açık ve rahat olacak. Dışarıda vakit geçirmek için uygun bir gün.

  • 19 Eylül 2024 Perşembe: Bu gün parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 24°C civarında olacak. Hava durumundaki parçalı bulutlar, güneşli aralıklarla karışacak ve sıcaklık, rahat bir hava sağlayacak.

  • 20 Eylül 2024 Cuma: Yine parçalı bulutlu bir hava koşulu öngörülüyor ve sıcaklık 25°C olarak tahmin ediliyor. Cuma günü hava sıcak ve bulutlu olacak, ancak güneşli aralıklar da görülebilir.

  • 21 Eylül 2024 Cumartesi: Cumartesi günü hava durumu gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Sıcaklık 25°C olarak öngörülüyor. Bu gün, hava koşulları biraz daha değişken olacak; gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor, bu nedenle dışarı çıkmadan önce hava durumunu kontrol etmek faydalı olabilir.

Genel olarak, hafta boyunca hava sıcak ve az bulutlu geçecek, ancak hafta sonuna doğru gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altına girebilir. Bu nedenle, özellikle Cumartesi günü dışarı çıkmayı planlayanların hava durumunu takip etmeleri ve olası yağışlara karşı hazırlıklı olmaları önerilir.