×

Afyonkarahisar'da Vefat Edenlerin Cenaze İlanları (2 Ekim 2024)

02 Ekim 2024 tarihinde Afyonkarahisar'da yaşamını yitiren bazı vatandaşların cenaze ilanları kamuoyuna duyuruldu. Merhumların cenaze törenleri, ailelerinin ve sevenlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. İşte vefat edenlerin bilgileri ve defin yerleri

02 Ekim 2024 tarihinde Afyonkarahisar'da vefat eden bazı vatandaşların cenaze ilanları aşağıda yer almaktadır:

Nuri Köse (63 yaşında)
Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı, Pafta: 8, Parsel: 5
Dervişpaşa Mahallesinden, merhum Fahri ve Nezahat Köse'nin oğlu, Nermin Köse'nin eşi, Gülseren Aydoğmuş, Hatice Köse, Nadire Karaağaçlıoğlu, Ahmet Köse ve Nihat Köse'nin ağabeyi, Nurgül Özdemir, Nazlı Akkent ve Merve Çeviker'in babasıdır. Cenaze namazı ikindi namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Fitnet Aynur Çakır (79 yaşında)
Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı, Pafta: 5, Parsel: 48
Selçuklu Mahallesinden, DDY'dan emekli merhum Mustafa ve merhume Nazmiye Daylık'ın kızı, merhum Mustafa ve merhume Emine Çakır'ın gelini, MEB Başmüfettişi merhum Dinçel Çakır'ın eşi, Emine Daylık, Şükran Cihangir ve merhum Rabia Durak'ın ablası, merhum Alper Çakır ve Dr. Sevgi Yazıcı'nın annesidir. Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Halime Akbuğa (59 yaşında)
Defin Yeri: Bayraktepe Mezarlığı, Pafta: 21, Parsel: 230
Yarenler Mahallesinden, Kozluca Köyünden, merhum İbrahim ve merhume Hava Ay'ın kızı, Kadir Akbuğa'nın eşi, Yücel Ay ve Dilek Kaplan'ın ablası, Nimet Balcı, Fatma Balcı ve Merve Aykaç'ın annesidir. Cenaze namazı ikindi namazını müteakip Yarenler Camiinde kılınacaktır. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Mahmut Acar (74 yaşında)
Defin Yeri: Bayraktepe Mezarlığı, Pafta: 7, Parsel: 40
Fatih Mahallesinden, Hatice Acar'ın eşi, Ahmet, Hüseyin, İbrahim, Mustafa Acar ve Rukiye Sarıdere'nin babası, Halil Sarıdere'nin kayınpederidir. Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Faruk Kayaalp (89 yaşında)
Defin Yeri: Bursa İli Nilüfer İlçesi Fethiye Mezarlığı
Dumlupınar Mahallesinden, Birnur Kayaalp'in eşi, Ömer Kayaalp, Fehmiye Kayaalp Çuhadaroğlu, Av. Sibel Kayaalp Özbudak, Burcu Kayaalp Çelik'in babasıdır. Cenaze namazı öğle namazını müteakip Merve (Bursa) Camiinde kılınacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Muzaffer Özsu (72 yaşında)
Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı, Pafta: 9, Parsel: 211
Selçuklu Mahallesinden, Ayten Özsu'nun eşi, merhum Kenan Özsu ve Yavuz Özsu'nun babasıdır. Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Afyonkarahisar'da kaybedilen bu değerli insanların cenaze törenleri, sevdiklerinin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Merhumlara Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır dileriz.