×

Afyonkarahisar'da hava durumu nasıl olacak? (16 Ekim 2024)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar için önümüzdeki beş gün boyunca geçerli hava durumu tahminlerini açıkladı. Şehirdeki hava koşulları genel olarak parçalı bulutlu olacakken, rüzgarlı günler de bekleniyor. İşte detaylı hava durumu raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar için önümüzdeki beş gün boyunca geçerli olacak hava durumu tahminlerini açıkladı. İşte detaylı hava durumu bilgileri:

  • Bugün (16 Ekim 2024): Afyonkarahisar'da hava durumu parçalı bulutlu olarak belirlenmiş durumda. Sıcaklık, gün içinde 22°C civarında seyredecek. Havanın genel durumu, açık havada vakit geçirmek isteyenler için uygun bir ortam sunuyor.

  • Yarın (17 Ekim 2024): Afyonkarahisar'da kuvvetli rüzgar bekleniyor. Rüzgarın etkisiyle hissedilen sıcaklık daha düşük olabilir; bu nedenle sıcaklık 15°C olarak öngörülüyor. Bu gün rüzgar nedeniyle dışarıda zaman geçireceklerin dikkatli olmaları öneriliyor.

  • 18 Ekim 2024 Cuma: Hava durumu tekrar parçalı bulutlu bir şekilde devam edecek. Sıcaklık, 15°C civarında kalacak. Rüzgar etkisi, Cuma günü de hissedilecek, bu nedenle kat kat giyinmek faydalı olabilir.

  • 19 Ekim 2024 Cumartesi: Yine parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 13°C’ye düşecek. Bu gün, dışarıda vakit geçireceklerin hava koşullarına uygun giyinmeleri önemli olacak.

  • 20 Ekim 2024 Pazar: Hava durumu yine parçalı bulutlu olacak ve sıcaklık 14°C olarak tahmin ediliyor. Hafta sonunu dışarıda geçirmek isteyenler için serin bir hava söz konusu.

Afyonkarahisar'da hava durumu genel olarak parçalı bulutlu ve serin geçecek. Bu nedenle, dışarıda vakit geçirmek isteyenlerin uygun giyinmeleri ve rüzgarlı günlerde dikkatli olmaları öneriliyor.