×

Afyonkarahisar'da feci kaza: 3 ölü, 2 ağır yaralı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir okul servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen kazada, bir okul servis minibüsü ile çarpışan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Alagöz köyü yakınlarında, henüz sürücülerinin kimliği belirlenemeyen 03 AFN 701 plakalı okul servis minibüsü ile 20 AGS 934 plakalı otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşti. Çarpışmanın ardından otomobil şarampole devrildi ve içindeki 5 kişi ağır yaralandı.

Olay yerine ihbar üzerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Afyonkarahisar’daki hastanelere kaldırıldı; ancak 3 kişi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan 2'sinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Okul servis minibüsünün kazanın gerçekleştiği anda boş olduğu ve köyden öğrenci almak üzere gittiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.