×

A101 11 Temmuz 2024 aktüel kataloğu: Bu hafta A101'e elektrikli motorlu bisiklet, akülü araba, dikey süpürge, çaycı ve akıllı saat geliyor!

Bu haftanın A101 kataloğunda hem kamp severleri hem de küçük ev aletleri ihtiyacı olanları sevindirecek pek çok şey var. İşte 11 Temmuz 2024 tarihinde A101 mağazalarında bulabileceğiniz heyecan verici ürünler:

Bu hafta A101, alışveriş severleri elektrikli motor ile çalışan bir bisikletle karşılıyor! Artık zorlu yokuşları aşmak daha kolay olacak. Bunun yanı sıra, televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi beyaz eşya ürünleri de reyonlarda yerini alacak. Mutfağınızı yenilemek isteyenler için blender, mikser gibi küçük ev aletleri de mağazada bulunacak.

Kampçılar için de harika haberler var; dayanıklı ve rahat kamp sandalyeleri A101'de satışa sunulacak. Ev tekstili ürünleri ise evinize şıklık ve konfor katacak. 
A101, her bütçeye uygun ve kaliteli ürünleriyle 11 Temmuz'da müşterilerini bekliyor. Bu heyecan verici ürünleri kaçırmamak için hemen A101'e uğramayı unutmayın!