×

55 bin kişiyi ağırladı

Türkiye’nin en modern donanıma sahip kültür merkezlerinden biri haline gelen Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezinin hazırladığı p

Türkiye’nin en modern donanıma sahip kültür merkezlerinden biri haline gelen Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezinin hazırladığı programlarla Eskişehirlilerin vazgeçilmezleri arasında yer aldığı bildirildi.
 
 
Tiyatrodan müziğe, mehter ve dans gösterilerinden konferans ve panellere kadar Eskişehirlilere sanat dolu bir yıl sunan YKSM, 2014 yılında da iddialı. 2013 yılı içerisinde 55 bin sanatseveri ağırlayarak önemli bir başarıya imza atan merkez, Eskişehir halkından aldığı destekle 2014 için de muhteşem programlar hazırladı. Merkez, Tiyatro, Türk Halk, Türk Sanat, Tarihi Türk Müziği ve Mehter topluluklarının yanı sıra birbirinden değerli şair, yazar ve müzisyenlerin yer alacağı etkinliklerle Eskişehirlileri ağırlayacak olan merkez, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kentin kültür ve sanat hayatına renk katmaya devam edecek. (HM)