×

4. ESKİŞEHİR LİSELERARASI TİYATRO ŞENLİĞİ KILIÇOĞLU ANADOLU LİSESİ

4. ESKİŞEHİR LİSELERARASI TİYATRO ŞENLİĞİ KILIÇOĞLU ANADOLU LİSESİ AMCA SİZE İNSAN DİYEBİLİR MİYİM?

Kılıçoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri Tiyatro Şenliği’nde Tamer Dursun’un kaleme aldığı Amca Size İnsan Diyebilir Miyim? Adlı oyunu sahnelediler. Oyunu, okulun öğretmenlerinden Cahit Set yönetti.
Skeçler halinde yazılan “Amca Size İnsan Diyebilir miyim?” oyununda Ömür Dülgeroğlu, Esin Ezgi Yıldız, İlke Öğ, Emine Nur Büyüktürk, Deniz Küçükbaş, Yağmur Can Eriş, Şahnur Nart, Can Altunan, Berkant Kurban, Melih Özdemir, Evrim Ezgi, Saffet Ar, Ayşegül Civci, Nihal Uludemir rol aldı.
Her öğrencinin birden fazla karakteri canlandırdığı oyunda öğrenciler büyük bir performans gösterdi. Alkışsız oynana oyunda çocuklar oyundan kopmadan iki perdelik oyunu büyük bir naşarıyla oynadılar. Değerlerimizin, kültürümüzün ve insanlığımızın yozlaşmasının çeşitli yönleriyle ele alınan oyunda düşündüren sahneler ağırlıktaydı. Soma’da hayatını kaybedenleri anmak üzere siyah kurdela ile oynayan öğrenciler bu acıya biz de ortak oluyor ve ailelerine başsağlığı diliyoruz, dediler.
Tiyatro Şenliğimiz bugün akşam Gazi Mustafa Kemal Anadoluy Lisesi’nin oynayacağı “Gel Evlenelim Yürü Boşanalım” oyunuyla son bulacak.
 
Ödül Törenimiz 20 Mayıs Salı akşamı yapılacak.