×

2 Eylülspor'dan umut veren performans

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan 2 Eylülspor, yeni sezon öncesi sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Süper Amatör Küme'de şampiyonluk yaşayarak yükseldiği BAL'daki ilk sezonuna hazırlanan 2 Eylülspor, Eskişehirspor ile gerçekleştirdiği hazırlık maçında dirençli bir oyun sergileyerek umut verdi.

Eskişehirspor ile birlikte Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan 2 Eylülspor yeni sezon öncesi umut veren bir performans sergiledi. 

Mücadeleleri gözle görüldü

Geçen sezon Süper Amatör Küme’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen 2 Eylülspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 2 Eylül, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde hazırlık maçında Eskişehirspor’un rakibi oldu. Maçı Es Es, Cengizhan Avcı’nın golüyle 1-0 kazandı. 2 Eylülspor maç boyunca dirençli bir oyun sergiledi.

Beğeni topladılar

2 Eylülspor’un Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde oynadığı karşılaşmada gösterdiği performans beğeni topladı. Daha önce Eskişehirspor’da ve Eskişehirspor altyapısında forma giyen çok sayıda ismi kadrosunda barındıran 2 Eylülspor, BAL’daki ilk sezonunda iz bırakmak istiyor. Temsilcimiz 6 Ekim’de başlayacak lige iyi bir giriş yapmayı hedefliyor.