×

2 Eylülspor - Kumluca Belediyespor maçında yüksek gerilim!

Bölgesel Amatör Lig’deki 2 Eylülspor ile Kumluca Belediyespor maçı, 0-0'lık sonuçla sona ererken, karşılaşmanın ardından yaşanan gerginlik dikkat çekti. Taraftarlar ile Kumluca Belediyespor oyuncuları arasında çıkan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Bölgesel Amatör Lig’de Eskişehirspor ile birlikte mücadele eden 2 Eylülspor, geçtiğimiz pazar günü Osmangazi Üniversitesi Sahası’nda Kumluca Belediyespor’u konuk etmişti. 0-0 berabere biten maç sonunda Kumluca Belediyespor’un oyuncuları Eskişehirli taraftarla sözlü tartışma yaşadı.

Küfür ettiler

2 Eylülspor ile Kumluca Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın sonunda Kumluca Belediyesporlu oyuncular ile Eskişehirli taraftarlar arasında kavga çıktı. Maç boyunca 2 Eylülsporlu oyunculara küfür eden oyuncular, en sonunda taraftarı çileden çıkardı. Maçın sona ermesinin ardından taraftarlar Kumluca Belediyesporlu oyunculara herkes kendine yakışanı yapar diye seslenirken konuk takımın oyuncuları bu söylemlere küfür ederek cevap verdi. Olayların daha fazla büyümemesi için 2 takım antrenörü de oyuncularını soyunma odasına götürdü.