Bize yakışanı yapmalıyız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bize yakışanı yapmalıyız
A
a

Taraftarlardan Sorumlu Asbaşkan Yıldız, ETB Başkanı Diri ve ALTES Tribün Lideri Koca'dan "takıma sahip çıkalım" mesajı.

Sütiş Eskişehir
Taraftarlardan sorumlu Asbaşkan Murat Yıldız, “Yönetim olarak kombine sayısının ne kadar fazla olduğunu görürsek o kadar motive oluruz. Bu futbolcumuz içinde geçerli . Geçen sezon 5 bin 400 rakamı bize yakışan bir rakam değildi. Eskişehirspor için bu yıl çok önemli bir sezon olacak. Siyah Kırmızılı tüm taraftarımızı, Eskişehir halkını kombine almaya davet ediyoruz” dedi.
 
“Bu sene başka bir sene”
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, taraftarı kombine almaya davet etti. Diri, “Bu sene çok başka bir sene. Büyük taraftarın desteğine daha çok ihtiyaç var. Maraton üst katı da kombine satışına açılıyor. Kombinelere ilgi göstermeliyiz” dedi. Bando Es Es’ten Uğur Kürkçü ise kombine kartlara ilgi göstererek hem takıma hem de kulübe sahip çıkılmasını istedi.
 
 
Herkes göreve
ETB Üyesi ve aynı zamanda Altes Tribün Lideri olan Erkan Koca ise, “Taraftarın görevi takımın yanında olmak. Taraftarımız taşın altına elini koysun ve kombine alsın. Önümüzdeki sezon bu takıma daha büyük destek vermemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı. Kerem Akgören ise tüm Eskişehir’de ki tüm odaların kombine almasını istedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi